>

Livet innehåller mer än bara ångest:)

                                                         
 
Har funderat på att gå in och skriva blogg ett bra tag nu. men av nån konstig anledning blir det aldrig av. Gillar ju att skriva men hmm ja det bara blir så..
Livet innehåller mer än bara ångest:) Har haft det bra jätte länge nu. Bortsett från att jag dimper ner i ångest och uppgivenhet typ varannan vecka, fast då håller det bara i sej i högst 2 dagar. och det kan jag va beredd att leva med. För det är inte i närheten av hur det brukar vara.
Och det är så himla skönt. Livet är verkligen toppen bra just nu.. Jag har allt jag kan önska mej. verkligen!


                                                                         
25/10 förlovade vi oss, jag och min älskade pojkvän. Känns jätte bra. Har så starka känslor för honom, han är helt underbar min prins. Det känns äkta på ett sätt som jag aldrig kännt förut. Han gör mej lycklig och ger mej trygghet. Är så skönt att känna kärleken! Önskar att jag skulle kunna beskriva i ord så som jag känner men det finns inga ord:) 
                                                                 

Pluggar och pluggar hela dagarna. Är jätte stressigt och mycket att göra. Vet inte om jag kommer hinna klart med allt tills terminsslutet 10/1 men,, ja får försöka göra så gott jag kan så får jag väll se vart jag hamnar sen. Är väldigt nöjd över mina resultat hittills. Ligger på starkt g och vg i allt jag lämnat in. ´Har aldrig fått så bra betyg förut + att det är flera år sen jag plugga sist ca 7 år sedan.. 

23/10 tog en vän till mej livet av sej. Vi har inte umgåts på över ett år. men det är sorgligt ändå. Han var en godhjärtad människa som kunde ha fått ett bra liv men han valde en annan väg. Vila i frid vännen. 


Sitter på skolan nu är meningen att jag ska plugga men hela denna veckan har varit antiplugg.. men men nånting ska jag allt få gjort innan jag går härifrån.
 jag går ju iaf hit och gör lite varje dag, ist för att stanna hemma och inte få nått gjort..


Mli


Postad i: Min vardag. Kommentarer (0)